Panasonic LZ9SKE

Panasonic LZ9SKE fører varmepumpeteknink til et helt nyt niveau. Modellen har højeste energiklasse A+++, og tilbyder maksimal komfort og energibesparelser. Denne kraftige varmepumpe er udviklet til boliger og klimaer, som stiller ekstremt høje krav til varmesystemet. Dette bidrager til en behageligere og mere effektiv opvarmning.

Panasonic LZ9SKE er testet helt ned til -35 grader på uafhængige testlaboratorier, for at sikre at den kan klare ekstreme temperaturer. Den har desuden indtaget førstepladsen på Energisyrelsens side med højeste SCOP.

Med det nye og mere effektive R32-kølemiddel har man kunnet udvikle Panasonic LZ9SKE Heatcharge til en super effektiv lufvarmepumpe med rekordhøj virknigsgrad SCOP6

Panasonic LZ9SKE Hetacharge har garanteret varmedrift til – 35 grader

Varmer op til 200 m2 og køler op til 70 m2.


Klik her for tekniske detaljer

Pris 24.995,- inkl. moms og 3 meter rørføring samt montering.

Panasonic HZ25UKE

Takket være den enesående ydeevne og pålidelighed er Panasonic Flagship-serien en af Nordens mest solgte varmepumper. Pumpernes effektivitet bidrager til, at der hurtit kan opretholdes et behageligt indeklima, selv ved en udengørstemperatur på ned til -35 °C. Mend sin klassificering i energiklasse A+++ bidrager den til en betydelig reduktion af boligens opvarmningsomkostninger. Panasonic Flagship egner sig godt til udskiftning af en ældre varmepumpe eller andre dyre varmesystemer. Flagship giver energibesparelser og har praktiske funktioner såsom internetsyring og lufrensningssystem.

R32 kølemiddel og maksimal effektivitet og komfort med den nye Econavi funktion. Fleksible tilsutningsmuligheder letter integration til netværk. Kraftigere luftstrøm sørger for hurtigere at opnå den ønskede temperatur i rummet. Quiet indstilling. off-white design med elegante afrundede former og komponenter optimeret for høj pålidelighed og ydeevne. Varmer op til 160 m2 og køler op til 55 m2.


Klik her for tekniske detaljer

Pris 15.995,- inkl. moms og 3 meter rørføring samt montering.

Panasonic NZ25TKE / NZ9SKE Ethera

NZ og QZ serien er et godt valg for både villaejere og sommerhusejere. Denne serie er udstyret med alle Panasonics avancerede klimaanlægsfunktioner, blandt andet en funktion som gør det muligt at køre klimaanlægget i varmedrift +8 eller +10°C., giver en behagelig varme, selv ved en udendørsstemperatur på -35°C

Perfekt som udskifningspumpe. Design og mål er tilpasset med henblik på at forenkle uskifningen af en ældre Panasonic-model. For eksempel er rørstørelsen den samme som den ældre model. Det er heller ikke nødvendigt at skifte holderne bag på varmepumpen, da indendørsenhedens mål gør, at placeringen kan beholdes. At udskitfte en 10 år gammel varmepumpe med den ny er ofte en god investering. Moderne varmepumper har en hæjere energieffektivitet, hvilket gavner både miljøer og din pengepung. Desuden får du nye praktiske funktioner med i købet, såsom vedligeholdelsesvarme, mulighed for fjernstyring, bedre luftrensning og timerindstilling.
Varmer op til 135 m2 og køler op til 47 m2.


Klik her for tekniske detaljer

Pris 13.995,- inkl. moms og 3 meter rørføring samt montering.

Panasonic CZ25TKE

Funktionerne i Panasonic CZ9SKE gør den perfekt til sommerhuset. Takket være +8 eller +10 gradersfunktionen kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at anvende særlig meget energi. Du får desuden en behagelig afkøling på de varmeste sommerdage. Giver en behagelig varme, selv ved en udetemperatur på -25°C

Vælger du desuden fjernstyring (tilkøb), kan du ved hjælp af mobiltelefonen skrue op for varmen et par timer inden ankomst. Så venter der dig en behagelig varme, lige så snart du træder indenfor.
Varmer op til 130 m2 og køler op til 45 m2.

 


Klik her for tekniske detaljer

Pris 11.995,- inkl. moms og 3 meter rørføring samt montering.

Panasonic Z50UFEAW

Gulvmodel –

· Vinder af iF Design Award
· Ny oppdatert design
· Fungere som AC om sommeren
· Giver en behagelig varme, selv ved en
udendørstemperatur på -35 °C, Testet af
uafhængig testinstitution
· Energiklasse A++
· Avanceret luftrensningssystem som
uskadeliggør partikler såsom pollen og
bakterier
· Indeholder R32 – et mere miljøvenligt
kølemiddel
· Kompatibel med Internetstyrning


Klik her for tekniske detaljer

Pris 19.995,- inkl. moms og 3 meter rørføring samt montering.

Panasonic CU-2Z35TBE multimaskine

Panasonic Nordic Multi Inverter 2E18PBE med to indvendige dele (CS-E12PKEW) giver en omfattende klima-løsning til rum, der har værelse eller lejlighed med forskellige behov. Hver indendørsenheden styres separat, så at temperaturen, luft retning og blæserhastighed tilpasset til de respektive rum. Scroll kompressor og inverter-teknologi giver mulighed for ro, præcis og energi-effektiv drift.

1 års garanti dog 5 år på kompressoren.


Klik her for tekniske detaljer

Pris 27.500,- inkl. moms og 10 meter rørføring samt montering.

Panasonic CU-3Z52TBE multimaskine

Panasonic Nordic Multi Inverter 3E18PBE med tre indendørs sektioner (CS-E9PKEW) giver et omfattende klima-løsning til rum, der har værelse eller lejlighed med forskellige behov. Hver indendørsenheden styres separat, så at temperaturen, luft retning og blæserhastighed tilpasset til de respektive rum. Scroll kompressor og inverter-teknologi giver mulighed for ro, præcis og energi-effektiv drift.

1 års garanti dog 5 år på kompressoren.


Klik her for tekniske detaljer

Pris 32.500,- inkl. moms og 15 meter rørføring samt montering.

Panasonic CU-4Z68TBE multimaskine

Panasonic Nordic Multi Inverter 4E23PBE med fire indvendige dele (CS-E9PKEW) giver en omfattende klima-løsning til rum, der har værelse eller lejlighed med forskellige behov. Hver indendørsenheden styres separat, så at temperaturen, luft retning og blæserhastighed tilpasset til de respektive rum. Scroll kompressor og inverter-teknologi giver mulighed for ro, præcis og energi-effektiv drift.

1 års garanti dog 5 år på kompressoren.


Klik her for tekniske detaljer

Pris 39.500,- inkl. moms og 20 meter rørføring samt montering.